MODALITAT D'ENVIAMENT I TERMINI DE LLIURAMENT


 

PRODUCTE DE POC VOLUM

Els productes considerats petits o de poc volum seran lliurats a través de l'agència de transport urgent CORREUS EXPRESS. El termini aproximit de lliurament des de la confirmació del pagament de la comanda és de 24-48 hores laborables.

 

PRODUCTES VOLUMINOSOS

El lliurament d'aquesta mena de productes, està garantida en un radi de 20km de distància des de la ubicació de qualsevol de les nostres botigues físiques. Per a lliuraments fora d'aquest radi d'acció, pot realitzar la consulta a través de qualsevol dels canals del nostre departament d'atenció al client.

Calbet Electrodomèstics es compromet a rebre, recollir, classificar i lliurar els aparells elèctrics i electrònics al final de la seva vida útil, segons Conveni per la gestió de RAEE Ecolec-ACE, per complir amb el que estableix el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Agència de Residus de Catalunya.

  • Rentadores

  • Assecadores

  • Neveras y combis

Els televisors de 42 "o més, seran instal·lats (a les zones d'acció de les nostres botigues físiques), sempre que la connexió elèctrica i d'antena ho permetin. Per la qual cosa l'usuari haurà de tenir la instal·lació adequada i el cable d'antena en el moment del lliurament. A la resta de zones, el producte serà lliurat, però no desembalatge ni instal·lat.

 

DESPESES D'ENVIAMENT

Les condicions son exclusives per totes les compres fetes a la nostra pàgina web www.calbet.es. Les despeses per a totes aquelles comandes d'import igual o superior a 300€ són gratuites*.

El cost del transport per comandes d'import inferior a 300€ és de 6€.

*Promoció vàlida fins el 30/04/2023. Promoció exclusiva dins del radi d'acció de les nostres botigues físiques (15km)